Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

"ΠΡΟΛΗΨΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ"

           


          Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποήθηκε στο σχολείο μας την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 τρίωρη ενδοσχολική επιμόρφωση με θέμα "Πρόληψη, διαχείριση και  επίλυση συγκρούσεων στη σχολική κοινότητα-Τεχνικές επίλυσης συγκρούσεων" με εισηγητή τον κ. Σταύρο Γρόσδο. 



         Μέσα από αυτή την επιμόρφωση δόθηκε η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς πάνω στο θέμα των συγκρούσεων, το οποίο επηρεάζει την καθημερινότητα όλων των σχολικών κοινοτήτων και η ορθή του διαχείριση αποτελεί τη βάση για μια ομαλή σχολική ζωή και ένα αποτελεσματικό εκπαιδευτικό έργο. 

         

Η επιμόρφωση διοργανώθηκε από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου με συνδιοργανωτές το 1ο Δημοτικό Σχολείο  Ωραιοκάστρου, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου, τα οποία ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή και τον πολύ γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε.

         

       Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για τη χορηγία των εδεσμάτων του μπουφέ μας καθώς και την κα Δήμητρα του κυλικείου για την επιμέλειά του.






                      Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ