Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ευχαριστήρια Επιστολή από την Κιβωτό του Κόσμου Ηπείρου

Με μια ευχαριστήρια επιστολή η Κιβωτός του Κόσμου Ηπείρου θέλει να ευχαριστήσει το σχολείο μας και ιδιαίτερα τους μαθητές/τριες της ΣΤ' τάξης για την ευγενική χειρονομία τους, την δημιουργία και αποστολή των χριστουγεννιάτικων ευχετήριων καρτών προς τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.




Πατήστε εδώ για να δείτε την ευχαριστήρια επιστολή.
 
H Κιβωτός του Κόσμου Ηπείρου βρίσκεται στην ορεινή και ακριτική Πωγωνιανή Ιωαννίνων μόλις εννιακόσια πενήντα μέτρα από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Ο πατέρας Αντώνιος με αφορμή τη εγκατάλειψη και την ερήμωση που έχει δεχθεί ο τόπος, σε συνδυασμό με την ανάγκη για δημιουργία ενός Κέντρου Παιδικής Προστασίας στην Ήπειρο, έλαβε το ρίσκο να δημιουργήσει το πρώτο παράρτημα της Κιβωτού του Κόσμου, στο τελευταίο άκρο της Ελλάδος, στην Πωγωνιανή της Ηπείρου.
Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού.
Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις βασικές ανάγκες των παιδιών για υλική υποστήριξη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου