Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Αγαπητοί γονείς,
ήταν πολύ όμορφο το μεσημέρι της Κυριακής 17 Απριλίου, που μαζευτήκαμε λίγοι αλλά εκλεκτοί για να βάψουμε τα κάγκελα του Σχολείου μας.
Μαζευτήκαμε με τα πινέλα στο χέρι στην αυλή του σχολείου μας, μέλη του Συλλόγου, άλλοι γονείς, δάσκαλοι του σχολείου μας, μαθητές και περάσαμε πολύ όμορφα. Χωρίς να σταματάμε τη δουλειά, που κράτησε 6 ώρες, με τα πειράγματα, τα αστεία μας, τους καφέδες, τα αναψυκτικά και τα γλυκά μας κάναμε μια καταπληκτική «σχολική» εκδρομή. Αισθητή έγινε η απουσία των περισσότερων γονέων. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να τα καταφέρετε. Τα κάγκελα του αυλότοιχου του σχολείου, η μεγάλη εξωτερική αυλόπορτα και οι κερκίδες οι οποίες είχαν εμφανή σημάδια φθοράς, δέχτηκαν την καλά προετοιμασμένη επίθεση των εθελοντών και χρωμάτισαν όμορφα για το …καλό τους. Ο κύριος Τάκης με το «διαβολάκι» ασχολήθηκε με την περιποίηση του σχολικού κήπου, μεταφέροντας ένα φορτηγό χώμα.

Είμαστε σίγουροι ότι η επιτυχημένη αυτή προσπάθειά μας θα ευαισθητοποιήσει και άλλους που τώρα έδειξαν να ξαφνιάζονται στο κάλεσμά μας ή έμειναν αδρανείς. Ο εθελοντισμός μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλων μας. Όταν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα. Η ομάδα μας ύστερα απ’ την επιτυχία της δοκιμαστικής μας αρχής θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια ολοκληρώνοντας το έργο το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 και ώρα 09:00 το πρωί. Το σχολείο μας ήταν και θα είναι το καμάρι του Ωραιοκάστρου.
Ένα ολόθερμο ευχαριστώ σε όσους ανταποκρίθηκαν στο πρώτο κάλεσμά μας και τώρα που σας είδαμε με το πινέλο στο χέρι σας διαβεβαιώνουμε: "Ήσασταν άψογοι. Σας εγκρίνουμε. Στην επόμενη πρωτοβουλία μας που προαναφέραμε θα σας προτιμήσουμε!!!"
Πατήστε στο βίντεο που ακολουθεί για να δείτε φωτογραφικό υλικό:


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου