Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Τουρνουά σκακιού στο 2ο Δημ. Σχολείο Ωραιοκάστρου

Ο Σκακιστικός Σύλλογος ∆ήµου Κορδελιού - Ευόσµου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Παιδείας που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ∆ήµου Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία µε την Ένωση Γονέων Ωραιοκάστρου, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεµόνων του 2ου ∆ηµ. Σχολείου Ωραιοκάστρου, την Ένωση Σκακιστικών Σωµατείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής (Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ), διοργανώνει αγώνες γρήγορου σκακιού (Rapid) για ΝΕΟΥΣ σκακιστές οι οποίοι είναι µαθητές και µαθήτριες δηµοτικών σχολείων, αλλά και για µεγαλύτερα παιδιά από 13 έως 99 χρονών.
Έναρξη αγώνων - χώρος αγώνων:
Κυριακή 17/4/2016 στις 10.45 π.µ. στο 2ο ∆ηµοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου (Λεµονιάς Άλσους, Γαλήνη) 
Κατηγορίες: Θα διεξαχθούν τρία ανεξάρτητα τουρνουά για τους µαθητές δηµοτικών σχολείων (Α΄-Β΄, Γ΄-∆΄, και Ε΄-ΣΤ΄ ∆ηµοτικού) και ένα ανεξάρτητο τουρνουά για έφηβους - ενήλικες µε ξεχωριστές βραβεύσεις για το καθένα. 
Συµµετοχή:
α) Για τους µαθητές των ∆ηµοτικών Σχολείων: ελεύθερη για κάθε µαθητή και µαθήτρια δηµοτικού σχολείου, 
β) Για έφηβους-ενήλικες: ελεύθερη για κάθε άτοµο.
Οι ∆ηλώσεις συµµετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά στη δ/νση: http://skaki.wikidot.com ή http://skaki.eu από τις 7-4-2016 µέχρι το Σάββατο 16-4-2016 και ώρα 18:00. ∆εν θα υπάρξει επικύρωση συµµετοχών, ενώ όσοι αργήσουν θα παίξουν από το 2ο γύρο.
Ανώτερος αριθµός συµµετοχών 120 άτοµα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η λίστα των συµµετεχόντων θα αναρτηθεί στη σελίδα του Συλλόγου http://skaki.eu το Σάββατο 16-4-2016 µετά τις 22:00.

Πατήστε πάνω στην εικόνα που ακολουθεί για να δείτε την σχετική αφίσα:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου