Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Το σχολείο μας υλοποιεί το πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής "Γυμνάζομαι με τους γονείς μου στο σπίτι"

Αγαπητοί γονείς,

Το σχολείο μας έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα ‘‘Γυμνάζομαι μαζί με τους γονείς μου στο σπίτι’’ που θα υλοποιηθεί τον Μάρτιο.  Στα πλαίσια αυτού προτείνονται 2 προγράμματα ασκήσεων που μπορούν να εκτελούνται εναλλάξ, συνολικά 2 φορές την εβδομάδα για 30 λεπτά κάθε φορά. Τα προγράμματα αυτά δεν αντικαθιστούν το γυμναστήριο αλλά στοχεύουν στην ενεργοποίηση της κίνησης σε μαθητές και γονείς. Τα προγράμματα συντάχθηκαν με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής του σχολείου, Λουκά Παναγιώτη και Μαυροδή Μαυροδή.


Για να τα εκτελέσουμε ελευθερώνουμε το χώρο από αντικείμενα που μπορεί να είναι επικίνδυνα. Μπορούμε να κάνουμε τις ασκήσεις σε χαλί ή σε μικρά ατομικά στρωματάκια. Καλό θα είναι να έχουν περάσει τουλάχιστον 2 ώρες από το τελευταίο γεύμα. Τέλος, προτείνεται οι ασκήσεις να γίνονται με την συνοδεία χαλαρωτικής  μουσικής. Προτεινόμενη μουσική: Workout Motivation Hits οf the 90s youtube, work out music 2018 youtube, https://youtu.be/2OEL4P1Rz04.


ΜΑΡΤΙΟΣ 2020
1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ


Κλείνοντας, σας καλούμε να επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους προκειμένου να αντλήσετε σημαντικές πληροφορίες για 





Ελπίζουμε σε μία ευρεία από μέρους σας συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό. Άλλωστε το κόστος του προγράμματος είναι μηδενικό, η αξία της επαφής  με τα παιδιά μας, όμως, ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου