Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019


                           
                      ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ 1ο  ΒΡΑΒΕΙΟ!!!!



Ναι, είναι αλήθεια!
Η Στ’ τάξη του σχολείου μας κέρδισε το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Ζωγραφική» στον 5ο Μαθητικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε το Σωματείο «Οι Φίλοι του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα» υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν η «Κοινωνική, πνευματική και εθνική ζωή στη Μακεδονία και τη Θράκη, από τα τέλη του 18ου αι. ως τα τέλη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου».
Θυμίζουμε ότι οι μαθητές/τριες της Στ΄τάξης συμμετείχαν στον διαγωνισμό μετασχηματίζοντας το μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα «Στα μυστικά του βάλτου» σε κόμικ. Η δουλειά των παιδιών απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, την οποία αποτελούσαν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί. Μάλιστα, κατά την τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, η γενική γραμματέας του ΔΣ και διευθύντρια του Κέντρου Έρευνας κα Βιβή Μαυρογένη εξέφρασε την επιθυμία να εκτεθεί η εργασία των παιδιών στο μουσείο.
Τα θερμά μας συγχαρητήρα στους μαθητές και στις μαθήτριές μας! Αποδεικνύουν ότι, όταν προσπαθούν, πετυχαίνουν μεγάλες διακρίσεις!



Φωτογραφικό υλικό από την τελετή βράβευσης







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου