Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

4ο Τουρνουά σκάκι

Ο Σκακιστικός Σύλλογος ∆ήµου Κορδελιού-Ευόσµου (http://skaki.eu) σε συνεργασία µε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεµόνων του 2ου ∆ηµ. Σχολείου Ωραιοκάστρου και την Ένωση Σκακιστικών Σωµατείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής (Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ), διοργανώνει αγώνες γρήγορου σκακιού (Rapid) για ΝΕΟΥΣ σκακιστές οι οποίοι είναι µαθητές και µαθήτριες δηµοτικών σχολείων, αλλά και για µεγαλύτερα παιδιά από 13 έως 99 χρονών.
Έναρξη αγώνων- χώρος αγώνων: Κυριακή 11/6/2017 στις 10.45 π.µ. στο 2ο ∆ηµοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου (Λεµονιάς Άλσους, Γαλήνη). Οι ∆ηλώσεις συµµετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά στη δ/νση: http://skaki.wikidot.com ή http://skaki.eu (από τις 22-5-2017) µέχρι το Σάββατο 10-6-2017 και ώρα 11:00 π.µ..
∆εν θα υπάρξει επικύρωση συµµετοχών, ενώ όσοι αργήσουν θα παίξουν από το 2ο γύρο.
Κατηγορίες: Θα διεξαχθούν τρία ανεξάρτητα τουρνουά για τους µαθητές δηµοτικών σχολείων (Α΄-Β΄, Γ΄-∆΄, και Ε΄-ΣΤ΄ ∆ηµοτικού) και ένα ανεξάρτητο τουρνουά για έφηβους-ενήλικες µε ξεχωριστές βραβεύσεις για το καθένα. 
Συµµετοχή: α) Για τους µαθητές των ∆ηµοτικών Σχολείων: ελεύθερη για κάθε µαθητή και µαθήτρια δηµοτικού σχολείου, 
β) Για έφηβους-ενήλικες: ελεύθερη για κάθε άτοµο.
Ανώτερος αριθµός συµµετοχών 120 άτοµα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η λίστα των συµµετεχόντων θα αναρτηθεί στη σελίδα του Συλλόγου http://skaki.eu το Σάββατο 10-6-2017 µετά τις 18:00.
Πατήστε δεξιά στην εικόνα για να δείτε την αφίσα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου