Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

ΑΠΘ την Κυριακή

Αξιότιμοι κύριοι, αξιότιμες κυρίες,
είμαστε στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το ΑΠΘ «ανοίγει» για ακόμα μια χρονιά στην πόλη και μετατρέπεται στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πάρκο της χώρας. Τη φετινή χρονιά, που το ΑΠΘ γιορτάζει τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυσή του, οι δράσεις του «ΑΠΘ την Κυριακή» αποκτούν επετειακό χαρακτήρα και όλοι μαζί θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε τα πάνω από 90 χρόνια ζωής, προσφοράς και δημιουργίας του ΑΠΘ, του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου της Ελλάδας, του Πανεπιστημίου της πόλης μας!
Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το σημαντικό εκπαιδευτικό και ακαδημαϊκό έργο του Πανεπιστημίου μας μέσα από πειράματα, παρατηρήσεις, ξεναγήσεις σε μουσεία, αρχεία και συλλογές του Πανεπιστημίου, δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια και παρουσιάσεις.
Σας προσκαλούμε τις Κυριακές 15, 22 και 29 Μαΐου σε όλους του χώρους του ΑΠΘ, να συμμετέχετε στις δραστηριότητες που έχουμε προγραμματίσει και να επισκεφθείτε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΑΠΘ.
Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων και των τριών Κυριακών.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου