Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς,
Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε φέτος για πρώτη φορά έχει διοργανωθεί στον Δήμο μας με πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου το 1ο Φεστιβάλ Παιδείας με πλήθος δραστηριοτήτων όπως παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, παρουσίαση πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δημιουργιών, πνευματικά δρώμενα, παρουσίαση ομίλων, εκθέσεις αθλητικές δραστηριότητες.


Το σχολείο μας θα συμμετέχει σε αυτήν την διοργάνωση με τις εξής δραστηριότητες:
  • Προβολή κοινωνικής ταινίας με τίτλο «Κι όμως δεν…» μια ταινία με θέμα το προσφυγικό από τους μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης Σάββατο 23/4 ώρα 18:00 στο 2ο Γυμνάσιο
  • Έκθεση Εικαστικών δημιουργιών από τους μαθητές του σχολείου σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ στο 2ο Γυμνάσιο
Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου θα συμμετέχει με τις εξής δράσεις:
  • Διοργάνωση 3ου Τουρνουά Σκάκι την Κυριακή 17 Απριλίου από τις 10:00 σε συνεργασία με τον Όμιλο Σκακιστών Ευόσμου στον χώρο του σχολείο
  • Την Παρουσίαση του ομίλου Ρητορικής στο 2ο γυμνάσιο
  • Την παρουσίαση του ομίλου Ρομποτικής την Παρασκευή 22/4 στον χώρο του σχολείου (θα ενημερωθείτε για την ακριβή ώρα).
Κατά την παρουσίαση του ομίλου Ρομποτικής, τα παιδιά που ενδιαφέρονται και δεν έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν μάθημα ρομποτικής μπορούν να παρακολουθήσουν ένα μισάωρο εκπαιδευτικό εργαστήριο από τους εκπαιδευτές της Eduact.
Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλώ να δηλώσουν συμμετοχή στο mail του συλλόγου sillog2pso@gmail.com, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15/04 γράφοντας το ονοματεπώνυμο και την τάξη που φοιτά το παιδί.
Ελπίζουμε ότι θα σας έχουμε κοντά μας σε όλες μας τις δράσεις για ακόμη μια φορά για να καμαρώσουμε όλοι μαζί τα παιδιά μας!

Mε εκτίμηση
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου