Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Η «ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ» στο σχολείο μας


Τι θα γίνει την περίοδο των εορτών στο σχολείο μας;
Κάποιοι λένε ότι είδαν τον Άγιο Βασίλη να δίνει πληροφορίες στα ξωτικά…
Κάποιοι άλλοι είδαν δώρα να αιωρούνται…
Αρκετοί είναι αυτοί που μυρίζουν λιχουδιές…



Μέσα σε μια μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, το διήμερο 18-19 /12 διοργανώνει και φέτος τη «ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ»!
Στο εορταστικό αυτό διήμερο παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε εργαστήρια κατασκευών και ζαχαροπλαστικής, να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, να χορέψουν αλλά και να χαλαρώσουν ακούγοντας παραμύθια με κιθαριστική συνοδεία! Επιπλέον θα έχουμε όλοι μαζί την ευκαιρία να δώσουμε έμπρακτα αγάπη σε άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη, τυλίγοντας δώρα γι αυτά και γράφοντάς τους ευχετήριες κάρτες!
Παράλληλα θα λειτουργήσει η «χριστουγεννιάτικη αγορά» του Συλλόγου. Σε παλαιότερο κάλεσμα, η ανταπόκρισή σας ήταν συγκινητική και σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς. Έτσι και φέτος από τις 14 έως τις 18 Δεκεμβρίου θα δεχόμαστε προϊόντα που θα μπορούν να πουληθούν από τους εθελοντές γονείς του Συλλόγου μας στη διάρκεια του διημέρου.
• Χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά, κεριά κ.α.
• Διακοσμητικά, είδη δώρων, αξεσουάρ και κοσμήματα
• Κρασιά, λικέρ
• Γλυκά, πίτες, μαρμελάδες κουλουράκια και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.
• Και φυσικά ό,τι μπορεί να δημιουργήσει η φαντασία σας και μπορεί να πουληθεί σε χριστουγεννιάτικη αγορά!
Επιπλέον, καλούμε τα παιδιά εκείνη την εβδομάδα, να διαλέξουν ένα από τα παιχνίδια τους, που ίσως να το έχουν βαρεθεί και να το φέρουν στο σχολείο για να χαριστεί σε άλλα παιδιά που φέτος μπορεί να μην επισκεφτεί ο Άγιος Βασίλης.
Όσοι γονείς επιθυμούν να γίνουν εθελοντές και να βοηθήσουν στο εορταστικό διήμερο, μπορούν να έρθουν σε επαφή με την κα Παπαδοπούλου Μαρία τηλ 6940776235 ή με την κα Μπαζάκα Αννα τηλ 6942856804. Ο εθελοντισμός αποτελεί πάντα κινητήριο μοχλό του συλλόγου και συμβάλλει στην επιτυχημένη υλοποίηση των εκδηλώσεων.
Ξέρουμε πως και αυτή τη φορά θα είστε δίπλα μας και θα χαρούμε πολύ να δούμε και πάλι τις υπέροχες δημιουργίες σας να γεμίζουν του πάγκους!
Τα έσοδα από τη «χριστουγεννιάτικη αγορά» θα συμβάλλουν στην προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας των παιδιών μας.
Με εκτίμηση
το Δ.Σ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου