Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Εορταστικό κλίμα και επιτυχία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του σχολείου μας!!

Η Παρασκευή 18/12/15 σηματοδότησε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του σχολείου μας. Η αρχή έγινε με τη θεατρική παράσταση των μαθητών της Α’ τάξης όπου οι μικροί μαθητές και με την καθοδήγηση των δασκάλων τους κας Καπετανίδου Βούλας και Χατζηευστρατίου Ντίνας κατέπληξαν τους παρευρισκόμενους με την άψογη εκτέλεση των ρόλων τους. Η αίθουσα εκδηλώσεων από νωρίς είχε φορέσει τα γιορτινά της και στολίστηκε μοναδικά από ζωγραφιές και καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών του σχολείου μας, δημιουργώντας μια πανέμορφη εορταστική εικόνα στο χώρο. 

Η συνέχεια ήταν επίσης εντυπωσιακή στον αύλειο χώρο του σχολείου, με τη συνοδεία μελωδικών ήχων από τις φωνές δεκάδων παιδιών των σχολείων μας που παραβρέθηκαν αλλά και οι μουσικές από εορταστικά τραγούδια που έπαιξαν ζωντανά μικροί ταλαντούχοι μαθητές του σχολείου μας με τα δικά τους μουσικά όργανα και με μαέστρο τον μουσικό μας κ. Τσιβίκη Παναγιώτη. Ξαφνικά ο οι προβολείς έσβησαν και ουρανός φωτίστηκε από τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα δημιουργώντας μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.
Η βραδιά έληξε με τον καλύτερο τρόπο με το άναμμα του δέντρου που δημιούργησε ένα καταπληκτικό τοπίο στο σχολείο μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου Ηρακλής Τσακαλίδης και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης κ Χατζηαντωνίου Ευάγγελος.
Παράλληλα με τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση λειτούργησε και εορταστική αγορά (bazaar) με μεγάλη ποικιλία από όμορφα είδη δώρων αλλά και στολίδια για τις γιορτές που πλησιάζουν, που μπορούσαν μικροί και μεγάλοι να προμηθευτούν σε δελεαστικές τιμές, ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια του Συλλόγου για ενίσχυση του σχολείου μας και κάλυψη αναγκών του μέσω της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
Το Σάββατο οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με το «παραμύθι…μύθι…μύθι», χριστουγεννιάτικες κατασκευές με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού μας Χριστίνας Καραογλάνη και το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής.
Και το διήμερο έκλεισε επίσης εντυπωσιακά. Με το θεατρικό δρώμενο της Γ΄ τάξης που με δύο μόνο πρόβες όπως μας είπαν οι δασκάλες της τάξης Χάρμπα Κωνσταντίνα και Γκουγκαρά Ευαγγελία οι μαθητές κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους κόσμο με την ερμηνεία τους. Τα κορίτσια της Δ΄ τάξης μας έδειξαν το ταλέντο τους στο χορό υπό το βλέμμα των δασκάλων τους Σιώμου Αλεξίας, Παναγιωτοπούλου Ελένης και Βοζίκη Ολυμπίας. Η προετοιμασία για το χορευτικό έγινε από την εκπαιδευτικό Ιεροφίλη Μπουτουλούση.
Ο Dj τέλος κατάφερε να ξεσηκώσει μαθητές και γονείς και να κλείσει έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη γιορτή.
Ευχαριστούμε όλους εσάς, παιδιά και γονείς εκπαιδευτικούς, που παραβρεθήκατε και αγκαλιάσατε τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη συμμετοχή σας και τη συνδρομή σας με αγορές από το Χριστουγεννιάτικο bazaar. Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους γονείς που βοήθησαν και με την προσφορά τους πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η επιτυχία της οφείλεται σε όλους εσάς.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε, επίσης, προς όλους τους δασκάλους μας που συνέβαλαν με τις δημιουργίες των μαθητών τους στην πολύχρωμη εορταστική διακόσμηση του σχολείου
Ευχόμαστε σε όλους 
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά 
με υγεία, αγάπη και ευτυχία στις οικογένειές σας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου