Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Τα εκτάκια μας υιοθετούν τα πρωτάκια μας!



Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε μία καινοτόμος δράση στο σχολείο μας! Τα εκτάκια μας υιοθέτησαν τα πρωτάκια μας! Κάθε εκτάκι ανέλαβε να προστατεύει, να καθοδηγεί και να βοηθάει ένα πρωτάκι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Έτσι το πρωτάκι ξέρει ότι μπορεί να απευθυνθεί και κάπου αλλού πέρα από τους δασκάλους του για οτιδήποτε το απασχολεί. Και τα εκτάκια θα κρατούν συνεχώς τα μάτια τους ανοιχτά για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν τα πρωτάκια τους!

Στο πρώτο σκέλος της γιορτής τα πρωτάκια μας μαζί με τα εκτάκια και τα πεμπτάκια μας, παρακολούθησαν ένα βίντεο με σκηνές από τους χώρους του σχολείου αλλά και στιγμές από τη σχολική ζωή. Στη συνέχεια αφού έπαιξαν διάφορα παιχνίδια ρόλλων με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών της πρώτης τάξης Καπετανίδου Παρασκευή, Χατζηευστρατίου Κωνσταντίνα, των εκπαιδευτικών της έκτης τάξης Κελεσίδη Ιωάννη, Γκιουλουμίδη Γεώργιο  πήραν ένα δωράκι και μαζί με τα εκτάκια κατευθύνθηκαν στην τάξη τους.

Την καταπληκτική αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι γονείς των παιδιών της πρώτης τάξης, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Παπαδοπούλου Μαρία και μέλη του συλλόγου.

Τα δωράκια ήταν προσφορά του συλλόγου γονέων.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου