Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Καλό Καλοκαίρι!!

Αγαπητοί γονείς
Αξιότιμοι κ. Συνάδελφοι
Κυρίες και Κύριοι
Αγαπητά μας παιδιά


Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Αύριο οι μαθητές του σχολείου μας, τα παιδιά μας, θα παραλάβουν τους τίτλους προόδου τους και θα αρχίσουν τις θερινές διακοπές.
Άλλη μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Μια χρονιά γεμάτη όμορφες και χρήσιμες εμπειρίες.
Περισσότερο από όλους μας ανάγκη ξεκούρασης έχουν οι μικροί μας μαθητές και οφείλουμε εμείς οι μεγάλοι να τους εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για να απολαύσουν την περίοδο των διακοπών.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ζωή των παιδιών δεν είναι μόνο δουλειά, διάβασμα και κόπος, είναι και χαρά, απόλαυση, παιχνίδι! Ας τους δώσουμε την ευκαιρία να απολαύσουν την παιδικότητά τους και ας πάρουμε δύναμη από το χαμόγελο και τη χαρά τους.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές της φετινής επιτυχημένης και δημιουργικής χρονιάς : τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες και κυρίως τα παιδιά μας!
Ειδική αναφορά θα ήθελα να κάνω στα Εκτάκια μας, που αύριο γι’ αυτά τελειώνει μια σημαντική περίοδος της ζωής τους, το Δημοτικό Σχολείο, αλλά ανοίγει μια νέα κι εξίσου σπουδαία, το Γυμνάσιο. Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή πρόοδο στο νέο αυτό σχολείο και να γίνεστε κάθε μέρα καλύτεροι, πιο ευτυχισμένοι και πιο δυνατοί!
Με μεγάλη αγάπη και ανυπομονησία περιμένουμε να έρθει και πάλι ο Σεπτέμβρης για να υποδεχτούμε για τα παιδιά μας, και, με γεμάτες τις μπαταρίες, να αρχίσουμε και πάλι τη δουλειά τη νέα σχολική χρονιά!
Καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι σε όλους!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου